Monthly Archives: februari 2014

You are browsing the site archives by month.

Kangertech, de elektrische sigaret van de toekomst?

kangertech-elektronische-sigaretDe kangertech is een elektrische sigaret. Er komen geen schadelijke verbrandingsstoffen vrij bij het gebruik van een elektrische sigaret. Zo komt er geen teer in het lichaam terecht. Elektrisch roken kan gedaan worden zonder of met nicotine. Met nicotine roken kan een goede uitkomst zijn als je van plan bent om definitief te stoppen met het roken.

De Kangertech is uitgerust met een changeable bottomcoil. Dat betekend dat de gloeispiraal onderin het tankje zit en verwisselbaar is. De voordelen daarvan zijn dat je niet snel vies smakende vloeistof in je mond of lippen zult krijgen.
Meer voordelen van de kangertech/elektrisch roken zijn:

  • Gezonder alternatief voor het traditionele roken
  • Voordeliger dan het kopen van echte sigaretten
  • Veel verschillende soorten smaken
  • Reukloos
  • Geen overlast voor de omgeving
  • Een frissere adem, meer smaak en een beter uithoudingsvermogen.

De bovenstaande voordelen van de elektrische sigaret zijn altijd en voor iedereen van toepassing als de keuze voor het overstappen naar elektrisch roken wordt gemaakt.

Op www.deelektronischesigaret.nl vind je de beste prijzen voor Kangertech elektrische sigaretten.

De Nieuwe Samsung Galaxy S5, wordt die dan eindelijk bekendgemaakt?

Over ongeveer 2 weken gaat Samsung vermoedelijk zijn nieuwe telg in de Galaxy serie bekendmaken aan het grote publiek. Op 24 Februari wordt namelijk de Samsung Galaxy S5 geshowed. De pers heeft namelijk uitnodigingen ontvangen van het Koreaanse bedrijf met daarin de tekst UNPACKED 5. Naar alle waarschijnlijkheid verwijst dit naar nummer 5 van Samsung vlaggenship-smartphone.

 

samsung-galaxy-s5Tijdens het Mobile World Congress gaat de onthulling waarschijnlijk plaatsvinden. Dit jaar wordt die gehouden in Barcelona. Het is overigens niet te verwachten dat Galaxy S5 deze maand al verkrijgbaar is.
Fans moeten de maand april als lanceermaand in gedachten houden. Dit werd eerder al tegenover Bloomberg bekendgemaakt.

 

Er komen twee verschillende versie volgens geruchten op de markt. Zoals Apple zou Samsung met de Galaxy S5 willen mikken naar een wat goedkopere behuizing van plastic en een dure versie van metaal. Ook zou er zoals bij de iPhone 5s een vingerafdrukscanner geïntegreerd zijn en doen er geruchten de ronde over een irisscanner. Samsung doet nog erg geheimzinnig over zijn nieuwe paradepaardje en is er niet veel meer informatie uitgelekt.

 

Ga naar www.samsunggalaxys5abonnement.com voor meer info over de nieuwe Samsung Galaxy S5

Wat zijn de zogenoemde hoger lager opties?