Shortlease: Flexibel en Betaalbaar

U zoekt een leaseauto, maar wilt niet jarenlang aan een contract vastzitten? Kies dan voor een shortlease auto! De voordelen van een shortlease auto? Flexibele looptijd, snel rijden en goedkoper dan een auto huren. Shortlease4U de specialist in shortlease is graag uw partner in flexibel autoleasen.

Shortlease4U: Uw shortlease specialist

Shortlease4USteeds meer ondernemers willen zich niet meer binden aan langjarige autolease contracten. Flexibiliteit is het sleutelwoord, zonder in te willen leveren op de uitgebreide dienstverlening die u gewend bent bij autolease. Shortlease is het antwoord voor u! Shortlease4U richt zich op uw autolease wensen door flexibiliteit centraal te stellen. 15 jaar ervaring in de autoleasebranche geeft ons het inzicht en de kracht om u en uw medewerkers snel en efficiënt op weg te helpen. Geen stilstand, flexibele contracten, dan is Shortlease4U uw shortlease specialist.

Shortlease: De perfecte oplossing

Shortlease is een perfecte oplossing voor ondernemingen die flexibiliteit zoeken. Shortlease4U als u:

  • een nieuwe medewerker aanneemt met een tijdelijk arbeidscontract.
  • een voorloopauto nodig heeft, voordat de definitieve auto geleverd wordt.
  • een project aanneemt waarvoor tijdelijk auto’s nodig zijn.
  • tijdelijk mensen detacheert die vervoer nodig hebben.
  • als starter geen langlopend contract kunt of wilt afsluiten.
  • geen hoge inleverkosten of afkoopsommen wilt betalen.

Klinkt dit bekend? Dan wijzen wij van Shortlease4U u graag de weg. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking of op een van onze andere informatiepagina’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation