De Nieuwe Samsung Galaxy S5, wordt die dan eindelijk bekendgemaakt?

Over ongeveer 2 weken gaat Samsung vermoedelijk zijn nieuwe telg in de Galaxy serie bekendmaken aan het grote publiek. Op 24 Februari wordt namelijk de Samsung Galaxy S5 geshowed. De pers heeft namelijk uitnodigingen ontvangen van het Koreaanse bedrijf met daarin de tekst UNPACKED 5. Naar alle waarschijnlijkheid verwijst dit naar nummer 5 van Samsung vlaggenship-smartphone.

 

samsung-galaxy-s5Tijdens het Mobile World Congress gaat de onthulling waarschijnlijk plaatsvinden. Dit jaar wordt die gehouden in Barcelona. Het is overigens niet te verwachten dat Galaxy S5 deze maand al verkrijgbaar is.
Fans moeten de maand april als lanceermaand in gedachten houden. Dit werd eerder al tegenover Bloomberg bekendgemaakt.

 

Er komen twee verschillende versie volgens geruchten op de markt. Zoals Apple zou Samsung met de Galaxy S5 willen mikken naar een wat goedkopere behuizing van plastic en een dure versie van metaal. Ook zou er zoals bij de iPhone 5s een vingerafdrukscanner geïntegreerd zijn en doen er geruchten de ronde over een irisscanner. Samsung doet nog erg geheimzinnig over zijn nieuwe paradepaardje en is er niet veel meer informatie uitgelekt.

 

Ga naar www.samsunggalaxys5abonnement.com voor meer info over de nieuwe Samsung Galaxy S5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation